POLITICA DE RETUR

Daca un produs achizitionat nu te multumeste 100% , il poti returna gratuit in 14 zile calendaristice de la momentul in care acesta ti-a fost livrat, nu facem exceptii daca s-a depasit termenul de 14 zile.

Returnarea se va face in ambalajul original ,fara semne de uzura.fara pete sau modificari fizice.

Tu vei plati curierul cu care ne trimiti inapoi produsul returnat, iar noi iti vom inapoia contravaloarea produsului in termen de 14 zile lucratoare de cand acesta a ajuns la noi.

NU ACCEPTAM SPRE RETUR PRODUSE CARE:

– sunt trimise fara completarea prealabila a formularului de retur
– nu sunt completate campurile aferente contului IBAN si a numelui detinatorului contului IBAN

Din pacate coletele cu produse fara toate etichetele originale atasate ,cu produse deteriorate , purtate sau spalate si cu urme de parfum ,cosmetice sau detergenti vor fi trimise inapoi catre client , cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus_intors suportata de client.

PASII PE CARE TREBUIE SA II PARCURGI PENTRU A RETURNA UN PRODUS SUNT URMATORII:

1. completezi formularul de retur disponibil mai jos
2. ambalezi produsul pentru a fi returnat
3. trimiti coletul prin orice curierat rapid,dar nu Posta Romana cu produsul returnat catre Brand Exim Distribution Srl Bucuresti, sect 3 ,str. Prevederii nr 9, scara 3,etaj 6 ap 169
4. te rugam sa te asiguri ca numele expeditorului AWB-ului corespunde cu cel completat in formularul de mai jos

Rambursarea contravalorii produsului returnat se face exclusiv prin transfer bancar ,consumatorul asumandu-si obligatia de a trimite cod IBAN si titularul contului in ron.

Nu rambursam sumele de transport platite initial de clientii nostri.

Produsele trebuie sa fie returnate nefolosite,nespalate,cu etichete originale.Orice produs care are urme de uzura sau nu sunt conforme cu politica de returnare va fi refuzat si produsul va fi trimis clientului inapoi.Nu putem oferi o rambursare pe produse deteriorate, de orice fel.